Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

PSV hoopt verdediger van 20 miljoen euro binnen te kunnen halen

Laatste update:

Van den Berg kende een uitstekend seizoen op huurbasis bij FSV Mainz 05, maar lijkt niet op een serieuze kans te hoeven rekenen bij Liverpool, ook niet na de komst van landgenoot Arne Slot als opvolger van manager Jürgen Klopp. Van den Berg ligt tot medio 2026 vast op Anfield.

Een maand geleden sprak Van den Berg met De Telegraaf openlijk over een vertrek bij Liverpool. The Reds zouden mikken op een bedrag van liefst 20 miljoen euro voor Van den Berg, die dat prijskaartje zelf te gortig vindt.

Bij PSV gaat André Ramalho zeer waarschijnlijk transfervrij vertrekken. De club was al niet breed bezet op de positie rechts centraal achterin en maakt dus topprioriteit van die plek in het elftal.

Voor de Eindhovenaren is Van den Berg de ideale kandidaat. De verdediger heeft met zijn 1,92 meter voldoende lengte en beschikt bovendien over snelheid, waardoor hij met ruimte in de rug kan spelen. Daarnaast is hij comfortabel aan de bal.

PSV lijkt een lange adem nodig te hebben indien het uiteindelijk vol voor Van den Berg wil gaan. De Eindhovenaren zullen in geen geval een bedrag van twintig miljoen euro kunnen overmaken aan Liverpool.

Voetbal International wijst op de transfer van Jerdy Schouten, die een jaar geleden van Bologna overkwam naar PSV. De Italianen hadden aanvankelijk een veel hoger bedrag in hun hoofd dan PSV uiteindelijk betaalde voor de middenvelder.

PSV kon dankzij de houding van Schouten en zijn zaakwaarnemer Frank Schouten (geen familie), die keer op keer aangaven aan Bologna dat alleen Nederland een optie was voor hen, profiteren van een gereduceerd tarief. Frank Schouten is ook de zaakwaarnemer van Van den Berg.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Maurice Steijn kan nog deze zomer in de Eredivisie terugkeren als trainer'
1
Fans reageren unaniem na zien foto's Roemeense kleedkamer na uitschakeling
14
Reservespeler maakt indruk op training Oranje: 'Mooiste goals kwamen van hem'
28
Basisspeler België maakt direct na EK-uitschakeling transfer naar Saudi-Arabië
16
Bodybuilder Özil toont indrukwekkend resultaat van een jaar lang hard trainen
17
Teruggekeerde huurling hoopt bij Farioli op nieuwe kans: 'Wordt je niet gegeven'
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Welkom terug! | PSV
Reacties