Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Oranje, waarom niet? Als ik zo doorga hoop ik een keer bericht te krijgen'

Laatste update:

"Ik denk dat ik het heb laten zien", blikt Bakker met De Telegraaf op de succesvol verlopen afgelopen maanden. "Ik ontwikkel me goed, train op wereldniveau en speel veel. Dat wil je als voetballer. Het gaat de goede kant op." De linksback behoorde bij Ajax tot de zogeheten 'lichting 2000', waar sommigen niet zo'n hoge pet van ophadden. Bakker is een andere mening toegedaan. "Ik kan me nog herinneren dat Sergiño Dest in de jeugd rechtsback stond, Sven Botman in het centrum speelde en ik linksback was. Nu spelen we bij Barcelona, Lille OSC en Paris Saint-Germain. Niet slecht toch, man?"

De twintigjarige Bakker heeft de overgang van leeftijdsgenoot Dest van Ajax naar Barcelona op de voet gevolgd. "Het kan snel gaan hè", zegt de PSG-speler over zijn voormalig ploeggenoot bij de Amsterdamse club. "Vorige week speelde hij nog voor Ajax (tegen Vitesse, red.) en deze zondag viel hij in tegen Sevilla. Dribbelt hij naar binnen en speelt hij Lionel Messi in. Precies ja, zoals ik de bal inlever bij Neymar. Ik besef dat zo'n 'startblok' in het buitenland niet voor iedereen is weggelegd, soms moet je een beetje geluk hebben."

Bakker hoopt dat zijn goede prestaties bij PSG worden opgemerkt door Frank de Boer, de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. Aan ambitie in ieder geval geen gebrek bij de jonge flankspeler, die Owen Wijndal woensdag zag debuteren tegen Mexico als linksback. "Als je doelt op Oranje, dan durf ik zeker groot te denken. Waarom niet? Als ik zo doorga bij de club, hoop ik een keer bericht te krijgen. Aan de andere kant heb ik pas een maand geleden in Wit-Rusland mijn debuut gemaakt bij Jong Oranje. Daar ga ik me eerst maar eens goed op concentreren", aldus de realistische Bakker.

Zie jij Mitchel Bakker op termijn voor Oranje spelen?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
17
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
4
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties