Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oranje wordt bij de vier topfavorieten voor de wereldtitel geschaard

Laatste update:

The Guardian zette alle 32 deelnemers van het aankomende WK tegenover elkaar en concludeerde dat Nederland de op drie na beste kans heeft om wereldkampioen te worden. Oranje zou voor het 'laatste kunstje' van bondscoach Van Gaal kunnen zorgen, als de ervaren keuzeheer ervoor kan zorgen dat hij een degelijke keeper kan opstellen. De Engelse krant ziet de positie onder de lat bij Nederland als problematisch en stipt ook aan dat het elftal wellicht iets te veel afhankelijk is van Memphis Depay, maar verwacht wel dat er een prestatie neergezet kan worden die 'op het WK van 2014 lijkt'.

Topfavoriet is Brazilië, dat met Neymar, Richarlison, Vinícius Júnior en Raphinha een voorhoede op de been kan brengen van wereldklasse. Daarnaast werd het elftal van bondscoach Tite in de afgelopen 29 wedstrijden maar één keer verslagen. De Argentijnen, nummer twee op de lijst van The Guardian, waren voor die nederlaag verantwoordelijk. De enige 'twijfels' die heersen rondom de twee Zuid-Amerikaanse grootmachten, worden veroorzaakt door het feit dat er in de laatste jaren maar weinig tegen Europese tegenstanders is gespeeld.

Spanje staat op plek drie, waarna Nederland dus het vierde land is op basis van de kansen op WK-winst. De top-tien wordt gecompleteerd door Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Kroatië, Engeland en Servië. De tegenstanders van Oranje in de poule zijn op lage plaatsen in de ranking van de Engelse krant terug te vinden. Zo wordt Senegal ingeschat als nummer vijftien, staat Ecuador als nummer 21 in de boeken en is Qatar zelfs de nummer dertig op de lijst. Het land dat de minste kans heeft op een eindzege dit wereldkampioenschap, zou Saoedi-Arabië zijn.

Meer nieuws

'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
2
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
24
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
13
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties