Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Organisator van feest Neymar treedt na ophef met nieuwe details naar buiten

Laatste update:

Volgens eerdere berichtgeving van O Globo vindt het feest plaats sinds vrijdag en eindigt het op 1 januari. Verspreid over de vijf dagen zouden 500 gasten over de vloer komen, maar organisator Agência Fábrica verzekert dat het daadwerkelijke gastenaantal lager ligt. In het statement wordt de naam van Neymar niet genoemd, maar Braziliaanse media verzekeren dat het om zijn feest gaat. Het bedrijf beweert dat de aanwezige gasten mondkapjes dragen, afstand tot elkaar bewaren en hun handen regelmatig wassen. Bovendien heeft het bedrijf dat het feest organiseert naar eigen zeggen toestemming gekregen van de overheid.

De gastenlijst is door Neymar samengesteld; het is een privéfeest, waar alleen mensen naartoe mogen die persoonlijk door de aanvaller van Paris Saint-Germain zijn uitgenodigd. Volgens de berichtgeving van O Globo heeft Neymar bovendien maatregelen getroffen om geluidsoverlast voor de omwonenden te voorkomen. Om die reden zou hij een omringend huis hebben gehuurd à vijfduizend euro per dag.

De krant schreef dat Neymar geen strikte coronamaatregelen heeft getroffen, maar dat de enige regel een verbod op mobiele telefoons is. Foto's of video's van het evenement mogen niet op sociale media verschijnen, klonk het. De organisator verzekert dus dat er wel sprake is van coronamaatregelen. Het feest vindt niet in de villa zelf plaats, maar naar verluidt in een ondergrondse discotheek die hij jaren geleden op hetzelfde terrein liet bouwen. De discotheek is geïnspireerd op uitgaansgelegenheden rondom het strand van la Barceloneta en bestaat uit een dansvloer, bars, een plek voor een DJ en een speelzaal.

Meer nieuws

Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
5
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
57
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
7
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties