Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oriol Domènech: Brobbey in beeld bij Dortmund als vervanger Haaland

Laatste update:

Ajax liet de afgelopen weken bij monde van directeur voetbalzaken Marc Overmars en trainer Erik ten Hag weten dat de clubleiding graag verder wil met Brobbey, maar dat hij zijn handtekening nog altijd niet heeft gezet. Met een aflopend contract kan de achttienjarige spits na dit seizoen transfervrij de Johan Cruijff ArenA uitlopen. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiolo brengt hem mogelijk naar Dortmund. Volgens Domènech heeft de belangenbehartiger aan de Bundesliga-club laten weten dat Brobbey zijn handtekening niet zal zetten onder een nieuw Ajax-contract. De spits zou Haaland - net als Brobbey cliënt van Raiola - moeten vervangen, daar de verwachting volgens de journalist is dat de Noorse aanvaller na dit seizoen vertrekt bij de huidige nummer vier van de Bundesliga.

Voor Brobbey ligt al geruime tijd een nieuw contract klaar in Amsterdam. Eerder dit seizoen gaf de spits nog te kennen dat het 'wel goed zou komen' met zijn contractverlenging, maar desondanks staat de handtekening nog altijd niet op papier. Ten Hag liet hem intussen debuteren in de hoofdmacht en in de Champions League kreeg hij in december met een basisplaats tegen Atalanta bij afwezigheid van Lassina Traoré de voorkeur boven Klaas-Jan Huntelaar. Brobbey heeft vooralsnog niet gereageerd op zijn contractsituatie. De spits raakte tegen Atalanta geblesseerd en werkt sindsdien aan zijn herstel.

Vorige week versterkte Ajax zich met Sébastien Haller. De 26-jarige spits werd voor 22,5 miljoen euro overgenomen van West Ham United. Overmars zei zondag voorafgaand aan de topper tegen PSV (2-2) dat Haller mede is gehaald doordat Huntelaar en Traoré momenteel geblesseerd zijn en Brobbey zijn contract nog niet heeft verlengd. Hij noemde de kans 'aannemelijk' dat Haller niet gehaald zou zijn als die ontwikkelingen anders waren. "Ik zeg niet dat Traoré en Brobbey weg zouden kunnen gaan, maar er kan van alles gebeuren", voegde hij eraan toe. "We hebben zeker nog geen afscheid van Brobbey genomen. Ik hoop absoluut dat hij bijtekent, omdat hij alles heeft om hier te slagen. Wij kennen hem. Hij ziet hier al tien jaar. Het is een goede toekomstmatch. En hij is pas achttien."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
8

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties