Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Orkun Kökcü maakt indruk bij Feyenoord: 'Het kan een probleem zijn'

Laatste update:

"Hij liet zien dat hij het verdient om de laatste twee maanden van de competitie heel veel te spelen", zegt De Wolf. De oud-verdediger snapt dat Giovanni van Bronckhorst helemaal niet bezig is met de toekomst van Feyenoord. "Hij wil de derde plek veiligstellen. Maar met Kökcü op het veld wordt Feyenoord bepaald niet minder." Van Daele omschrijft Van Bronckhorst als een trainer die vrijwel nooit lef toont. "Maar iedereen zal het erover eens zijn dat Kökcü alles in huis heeft om basisspeler van Feyenoord te worden."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

"Niet voor een paar wedstrijden, maar voor de komende jaren. Alleen, er moet wel iemand voor hem sneuvelen en dat kan best een probleem zijn. Maar laat Kökcü alsjeblieft staan", benadrukt de oud-Feyenoorder dinsdag in het Algemeen Dagblad. Hij is benieuwd wie eventueel de dupe wordt. "Wat doet de trainer, ik ben erg benieuwd." Terug naar naar het tweede elftal of het hoogste jeugdelftal van trainer Dirk Kuyt is ook een optie. "Maar daar zet hij bijna geen stappen meer'', zegt De Wolf.

"Hij moet nu de kans krijgen in het eerste elftal, dan is hij na de zomer zoveel verder met veel vlieguren in zijn achterzak.'' Van Daele denkt dat ook. Hij wijst naar spelers van de concurrentie. "Kijk hoe ver Sam Lammers en Kaj Sierhuis van PSV en Ajax nu zijn. Eerst in de eerste divisie en nu als huurling bij respectievelijk sc Heerenveen en FC Groningen. Geloof me, onze Dylan Vente is niet minder. Maar die jongen speelt gewoon nauwelijks wedstrijden. Dat moet je bij Kökcü echt zien te voorkomen."

-
Denk jij dat Orkun Kökcü de rest van het seizoen basisspeler van Feyenoord zal zijn?

Meer nieuws

Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
4
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
3
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
1
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
10
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties