Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Orkun Kökcü tast in het duister: 'Wil Feyenoord wel dat ik blijf?

Laatste update:

Kökcü wordt al geruime tijd in verband gebracht met verschillende clubs uit het buitenland. Met name Arsenal en Sevilla zouden concrete interesse hebben, terwijl ook Barcelona zich volgens RTV Rijnmond gemeld zou hebben. Het talent zegt het niet te vroeg te vinden voor een transfer. "Ik ben nog niet klaar hier, ik heb het naar mijn zin, ik wil volgend jaar kampioen worden", vertelt hij aan Voetbal International.

Kökcü staat tot medio 2023 onder contract in Rotterdam. Feyenoord wil hem graag een nieuw contract laten tekenen, maar een akkoord is nog niet in zicht. "Maar ik heb nu twee keer een aanbieding gehad die - met alle respect - niet was wat ik had gehoopt", vertelt hij. "En nu is het stil. Ik weet niet of het bewust is, maar het voelt soms alsof de club tijdrekt om me straks alsnog te verkopen. Dat er dan geen weg terug meer is. Het voelt een beetje ongemakkelijk. Wil Feyenoord wel dat ik blijf?"

De middenvelder beseft dat de gesprekken met Feyenoord plaatsvinden tijdens de coronacrisis, waardoor de club enorm moet bezuinigen. "Ik weet het, clubs hebben het moeilijk, Feyenoord ook. Maar in principe lever ik de club straks geld op, als alles goed blijft gaan. En ik hoef echt niet de best betaalde speler hier te worden, bij lange na niet zelfs. Geef me gewoon het gevoel dat ik in álle opzichten écht een basisspeler ben."

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
17
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
28
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
23
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties