Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Orkun Kökçü is tegenover Kraay junior eerlijk over toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord nam de laatste wedstrijd van het seizoen niet al te serieus en maakte midweeks een vakantietripje naar Ibiza. Kökçü geeft toe dat het uitje niet heeft geholpen. "Het was sowieso lastig. Het is ook wat warmer geworden, dat voelde je in de eerste helft ook. Je ontkomt niet aan het feit dat we weinig hebben getraind in de afgelopen week. Ik denk dat we genoeg kansen hebben gecreëerd om deze wedstrijd alsnog te winnen, maar ik denk wel dat we genoeg kansen kregen om alsnog te winnen. Maar al met al was het niet scherp genoeg."

Kökçü kijkt desondanks terug op een fantastisch seizoen, ook in persoonlijk opzicht. "Ik denk dat ik dit seizoen echt de laatste stap heb gezet om een bepalende speler te zijn voor Feyenoord. Daar heb ik hard voor gewerkt. Dat we mede door mijn ploeggenoten en de technische staf kampioen zijn geworden, is natuurlijk een mooi einde." Arne Slot gaf deze week te kennen zeker bij Feyenoord te blijven, maar Kökçü gaat ervan uit zelf te vertrekken.

"Met de trainer heb ik sowieso een goede band, net als met iedereen, maar ik wil wel een stap maken." Hans Kraay junior reageert: "Dat heb je verdiend. Heel eerlijk dat je dat zegt." In de studio van ESPN speculeert Mario Been over een vervolgstap. "Ik denk dat hij uitstekend geschikt is om in Duitsland te spelen", aldus Been. "Dan denk ik aan Borussia Dortmund. Hij heeft het loopvermogen, ziet het spelletje goed. Ik denk dat hij de individuele kwaliteiten heeft. Dat is nog geen garantie op direct een basisplaats, maar de verwachting is wel dat Jude Bellingham daar gaat vertrekken." Real Madrid gaat laatstgenoemde vermoedelijk inlijven, zo meldde Marca eerder al.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
1
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
20
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
12
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties