Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Osimhen wijst Napoli met wonderschoon doelpunt de weg tegen AS Roma

Laatste update:

Spalletti, die het opnam tegen zijn ex-werkgever, had een basisplaats in huis voor Hirving Lozano. De voormalig PSV'er is niet altijd verzekerd van een plek bij de eerste elf, maar kreeg zondag de voorkeur boven onder meer Matteo Politano. Spalletti had verder geen verrassingen in huis. Centraal in de verdediging lijkt Amir Rrahmani de strijd van Juan Jesus voorlopig te hebben gewonnen. Bij AS Roma ontbrak Nicolò Zaniolo. De spelmaker ontbrak in het vorige duel met Spezia (0-2 winst) al vanwege transferperikelen en was er ook in het San Paolo. Een andere spelmaker van Roma, Paulo Dybala, was er wel vanaf de aftrap bij. Hij moest, samen met Lorenzo Pellegrini, spits Tammy Abraham zien te bedienen.

Het was Napoli dat de eerste grote mogelijkheid van de wedstrijd kreeg. Kvicha Kvaratskhelia besloot vanaf de rand van de zestien uit te halen, maar moest in Rui Patrício zijn meerdere erkennen. Vlak nadat Roma gevaarlijk werd via een kopbal van Chris Smalling, wist Napoli alsnog de score te openen. Kvaratskhelia bracht de bal vanaf de linkerkant bij Osimhen, die de bal met zijn borst en daarna knie controleerde en zijn volley vervolgens kiezelhard achter Patrício deed belanden. Napoli domineerde en vlak voor rust kreeg het nog een kans om de 2-0 te maken. Lozano snelde langs Roger Ibañez en schilderde een voorzet op het hoofd van Osimhen, wiens kopbal rakelings over ging. Aan de andere kant was Leonardo Spinazzola plots dicht bij de gelijkmaker. De linkspoot probeerde het uit de stuit met zijn mindere rechter en zag dat Alex Meret zijn inzet nog maar net kon keren.

In de beginfase na rust waren beide ploegen dreigend en tien minuten na de onderbreking kreeg Roma twee goede mogelijkheden. Eerst kopte Bryan Cristante op Meret, waarna Ibañez op de invliegende Kim Min-jae stuitte. In de daaropvolgende aanval dwong Lozano doelman Patrício tot een uiterste redding. Roma kwam beter in de wedstrijd en een kwartier voor tijd wist El Shaarawy voor de gelijkmaker te zorgen. Een puike voorzet van Nicola Zalewski belandde bij de tweede paal voor de voeten van il Faraone, die Meret verschalkte: 1-1. Roma leek in de slotfase stand te houden, maar vijf minuten voor tijd ontploften de Napolitaanse supporters alsnog. Simeone, die Osimhen even daarvoor afloste, kreeg de bal op de rand van de zestien van Zielinski en schoot met links in de rechterkruising: 2-1.

Serie A
Napoli
2 - 1
AS Roma

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
5
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
18
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
58
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties