Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Osorio bekijkt Lozano: 'Er zullen zich voor hem altijd clubs melden'

Laatste update:

De keuzeheer van de nationale ploeg van Mexico is momenteel bezig met een tour door Europa. Eerder ging hij al op bezoek bij Andrés Guardado bij Real Betis. Dinsdag stond hij langs de lijn bij de oefensessie van de koploper van de Eredivisie. "De sessies hier zijn niet lang, maar wel erg intensief. Dat is een groot verschil met de situatie bij ons, waar we vaak wat meer uren met een lagere intensiteit draaien", viel Osorio op.

Meer: Perez zag opvallende actie van Ramalho bij PSV: ‘Je kunt beter afscheid nemen’

Lozano is bezig aan zijn eerste seizoen bij PSV. "Het is ontzettend goed dat hij hier naar toe is gegaan. Ik heb de technisch directeur er bijna om gesmeekt om hem te laten gaan en ook Andrés (Guardado, red.) heeft inderdaad een belangrijke rol gespeeld", aldus Osorio. "Hij is bij PSV gaan scoren en maakt kennis met een andere druk. Verkijk je overigens niet op de Mexicaanse competitie en het niveau. Vier van de tien buitenlanders die er gaan spelen, komen er niet aan te pas en spelen nog geen wedstrijd voor hun nieuwe ploeg."

In zijn eerste maanden in de Eredivisie maakte Lozano veel indruk en was het voor iedereen duidelijk dat de aanvaller na dit seizoen onhoudbaar zou zijn voor PSV. De Mexicaan kreeg echter te maken met een terugval en inmiddels is het niet ondenkbaar dat Lozano ook na dit seizoen nog in het Philips Stadion te bewonderen is. "Er zullen zich voor hem altijd clubs melden. Dat is aan hemzelf, maar het kan ook zo gaan als met Davinson Sánchez, dat is niet te zeggen nu", aldus Osorio, doelend op de transfer van de Colombiaan van Ajax naar Tottenham Hotspur. "Wel vind ik dat hij zich hier goed kan ontwikkelen. In algemene zin moeten spelers ook altijd blijven zoeken naar hoge druk. Alleen dan ontwikkelen ze zich fysiek en mentaal het best."

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties