Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oude bekende doet Internazionale veel pijn in aanloop naar Tottenham-thuis

Laatste update:

Inter startte met oog op het Champions League-duel met Tottenham Hotspur zonder Mauro Icardi, Matteo Politano, Kwadwo Asamoah en Sime Vrsaljko, terwijl Lautaro Martinez door blessureleed ontbrak. De thuisploeg, met Stefan de Vrij in de basis, had het in de eerste 45 minuten lastig met Parma. De gevaarlijkste poging kwam op naam van Gervinho, die Samir Handanovic aan het werk zette. Er was echter al voor buitenspel gefloten.

Een inzet van afstand van Antonio Candreva was de eerste gevaarlijke inzet van Inter, dat het daarna ook via Radja Nainggolan en Marcelo Brozovic van afstand probeerde. Een goede counteraanval eindigde richting de rust met een redding van Luigi Sepe op een schot van Ivan Perisic. Parma startte goed aan het tweede bedrijf, met een uitstekende inzet van Leo Stulac waar Handanovic een dito antwoord op had.

Een inzet van Perisic werd daarna door Dimarco van de lijn gehaald, via een ogenschijnlijke handsbal. De videoscheidsrechter oordeelde echter dat het leer tegen zijn elleboog was gegaan. Inter zocht nadrukkelijk naar een openingsgoal, maar de thuisploeg kreeg geen loon naar werken. Sepe keerde een ziedende inzet van Nainggolan, hield ook stand oog in oog met de in de rust ingevallen Icardi en had geluk dat een acrobatische poging van Riccardo Gagliolo niet een eigen doelpunt betekende.

Parma trok het duel elf minuten voor tijd naar zich toe. Nota bene Dimarco bezorgde de bezoekers drie waardevolle punten in Milaan. De van Inter gehuurde back liet Brozovic zijn hielen zien en schoot het leer van grote afstand en met veel effect achter de verbouwereerde Handanovic: 0-1. Daar had Inter niet van terug. Het was aan Handanovic te danken dat Gervinho na een goede individuele actie niet de 0-2 maakte, waarna de rebound van Roberto Inglese over het doel ging.

-
Denk jij dat Internazionale in de top vier van de Serie A eindigt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
49
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
74
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties