Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oude meester redt AS Roma in fantastische stadsderby

Laatste update:

Felipe Anderson is al weken niet af te stoppen en zondag bij de Romeinse derby tussen AS Roma en Lazio was het supertalent van laatstgenoemde club weer fantastisch op dreef. De bezoekers waren in de extreem beladen derby van Rome de bovenliggende partij in de openingsfase en dat resulteerde na 25 minuten in de openingstreffer. Felipe Anderson leidde een counter in met een machtige sprint en hij legde de bal fantastisch klaar voor Stefano Mauri. De aanvoerder van Lazio volleerde raak.

Niet veel later tekende Felipe Anderson zelf voor de 0-2, door in de korte hoek binnen te schuiven. De van Santos overgenomen Braziliaan zette zijn supervorm in de Serie A daarmee gewoon voort: bij de laatste elf goals van Lazio was hij tien keer betrokken met een treffer of assist. Trainer Rudi Garcia van AS Roma wist dat er iets moest gebeuren en hij voerde in de pauze een dubbele wissel door. Ook Kevin Strootman kwam binnen de lijnen en de Nederlander was direct van grote waarde.

Met een fantastische pass zette Strootman ploeggenoot Totti vrij en de eeuwige aanvoerder van AS Roma schoot diagonaal binnen voor de 1-2. Voor Il Capitano was het zijn tiende goal ooit in de derby van Rome, meer dan alle andere spelers. Niet veel later werd het helemaal de wedstrijd van de 38-jarige Totti, die zijn tweede maakte en zijn ongelooflijke heldenstatus bij de Curva Sud maar weer wat verder vergrootte. Hij introduceerde direct een nieuwe manier van juichen, door een telefoon te pakken en een selfie te maken met de fans.

Lazio, dat via Mauri nog de paal had geraakt, kwam er niet meer aan te pas en AS Roma ging op zoek naar de 3-2. Strootman was dichtbij met een krachtig schot, maar naarmate de slotfase naderde verdween het goede spel uit de wedstrijd. Lazio had er in de laatste minuten weer geloof in en was dichtbij via invaller Miroslav Klose; keeper Morgan De Sanctis voorkwam de 2-3 met een uitstekende redding. Bij Lazio stond Stefan de Vrij overigens in de basis; de mandekker verliet diep in de tweede helft het veld met een blessure.


Serie A
AS Roma
2 - 2
Lazio
Is Francesco Totti nog even goed als pakweg tien jaar geleden>

Meer nieuws

Kritiek op mening Van Basten over Farioli: 'Vind ik verbazingwekkend'
0
Kenneth Perez snapt niks van compliment voor speler van Ajax: 'Fuck off, man'
13
Koeman twijfelt over EK voor 32-voudig international: 'Heeft een slecht seizoen'
47
Koeman oppert nieuwe trainer voor Feyenoord: 'Zou hem geen slechte keuze vinden'
8
'Gewilde Xavi Simons komt op radar van volgende Europese grootmacht'
12
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties