Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oudgediende doet Vitesse tweede keer pijn binnen een week

Laatste update:

Drie dagen na de Europese uitschakeling kreeg Vitesse al gauw een flinke opsteker. RKC-sluitpost Etienne Vaessen verkeek zich na zes minuten lelijk op een uithaal van Maximilian Wittek en stompte de bal in de voeten van Loïs Openda. De clubtopscorer van Vitesse twijfelde geen moment en tikte de 1-0 binnen, waarmee hij zijn seizoenstotaal naar twaalf tilde. Het duel speelde zich daarop lang af op het middenveld, tot Melle Meulensteen vanuit het niets de 1-1 op het scorebord toverde. De verdediger nam een afgeslagen bal in één keer op zijn wreef, en zag zijn van richting veranderde schot achter de verbijsterde Jeroen Houwen belanden.

Het restant van de eerste drie kwartier behelsde eenrichtingsverkeer richting Vaessen. Pogingen van Yann Gboho, Nikolai Frederiksen en Openda waren echter niet genoeg om de marge voor rust te verdubbelen. Tegen de verhouding in kwamen de Waalwijkers zelfs op voorsprong, vlak na de thee. Büttner, van 2005 tot 2012 en 2017 tot 2019 speler van Vitesse, kreeg de bal vanaf rechts van Jens Odgaard na een gewiekst overstapje van Michiel Kramer. De linksback legde de bal even klaar en ramde de bal hard in het dak van het doel: 1-2.

Ondanks de tegentreffer liet Vitesse zich niet uit het veld slaan. Openda dacht met een uur op de klok voor de 2-2 te hebben getekend, maar zijn treffer werd geannuleerd vanwege buitenspel. De Belg bleef de gevaarlijkste man voor de Waalwijkse defensie, al kreeg invaller Thomas Buitink nog de grootste kans van het duel. De spits kreeg op vijf meter van het vijandige doel een open schietkans, maar wist deze niet te verzilveren. Vitesse bleef aanzetten, echter zonder resultaat.

-

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties