Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ould-Chikh: 'Ik heb ervan geleerd, maak die fout niet nog een keer'

Laatste update:

"Ik heb een keuze gemaakt om hier te spelen en heb nog geen moment spijt gehad. Ik heb het naar mijn zin hier, mag niet klagen. Meestal sta ik om uurtje of 7.30 uur op en om 9.00 uur moet ik op het trainingscomplex zijn. Daar ontbijten we, daarna naar de gym en dan trainen", legt Ould-Chikh uit in een interview met Goal. Zo rond het middaguur is hij weer vrij en dan kan hij de dag verder zelf invullen.

"Meestal zit ik thuis, achter de PlayStation of voetbal te kijken. Daar houd ik van. Ik ga niet zo graag naar buiten, ga soms even naar het strand", aldus de jonge aanvaller. Het jaar 2015 was voor hem het jaar waarin hij zich zo nu en dan goed liet zien in de Eredivisie en meteen het jaar van de grote transfer. Anderszijds was het ook het jaar waarin Aron Winter hem verwijderde uit de selectie van Oranje Onder-19.

Ould-Chikh werd samen met Calvin Verdonk en Sherel Floranus geschorst vanwege onprofessioneel gedrag. Later hield de politie in Frankrijk hem staande omdat hij met 230 km/u onderweg was naar Portugal in zijn Mercedes C 63 AMG. Het waren twee incidenten die de critici aanwendden om te zeggen dat Ould-Chikh de verkeerde keuze maakte toen hij FC Twente achter zich liet voor Benfica. Zelf probeert de aanvaller zo niet te denken.

"Ja, ik heb een fout gemaakt, maar ik ben jong en dan maak je fouten. Als je er maar van leert. Ik heb ervan geleerd, maak die fout niet nog een keer", zegt hij over de sanctie van bondscoach Winter. Het hardrijden met zijn Mercedes noemt de achttienjarige aanvaller ook een fout. "Ook hier heb ik veel van geleerd. Dat is het belangrijkste. Het overkomt me nu niet meer. Beter dat ik nu die fout maak dan over een paar jaar", weet Ould-Chikh. Inmiddels verblijft zijn vader ook bij hem in Lissabon om hem te helpen met verschillende zaken en om een oogje in het zeil te houden.

Denk jij dat Bilal Ould-Chikh dit seizoen zijn debuut maakt in het eerste bij Benfica?

Meer nieuws

Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
0
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
1
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
5
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
4
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
12
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties