Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ousmane Dembélé kan coronatest en rentree in LaLiga dit seizoen vergeten

Laatste update:

Dembélé liep halverwege januari een zware hamstringblessure op die hem nog een aantal maanden aan de kant zal houden. Barcelona maakte vervolgens gebruik van een speciale clausule in de regelgeving van de Spaanse voetbalbond door Martin Braithwaite over te nemen van Leganés en de Deense aanvaller nam door deze zet ook het plekje van Dembélé over.

Nu de competitie echter al geruime tijd stilligt en het nog niet duidelijk is wanneer er weer gespeeld kan worden, komt deze beslissing Barcelona mogelijk duur te staan. Zelfs als Dembélé in juni of juli weer fit is en er tegen die tijd nog gespeeld wordt, kan hij niet meedoen doordat hij niet ingeschreven staat. De aanvaller kan overigens nog wel acteren in dit Champions League-seizoen als dat nog een vervolg krijgt. De UEFA staat geen wijzigingen toe buiten de transferperiodes om, waardoor zijn eerdere inschrijving is blijven staan.

Op praktisch gebied betekent deze gang van zaken in ieder geval dat Dembélé in de komende tijd niet aan zijn herstel kan werken op het Ciutat Esportiva Joan Gamper van Barcelona. Alleen spelers die getest zijn op het coronavirus zijn welkom op het trainingscomplex van de club en LaLiga heeft onlangs besloten dat alleen voetballers die zijn ingeschreven voor de competitie getest mogen worden.

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
11
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
44
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
26
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties