Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Idrissi botst na Ajax - AZ met Simon Zijlemans om 'ongepaste vraag'

Laatste update:

Zijlemans interviewde Idrissi direct na afloop in Amsterdam en vroeg de aanvaller van AZ of hij zijn afgekeurde treffer na ruim een uur spelen, misschien wel niet mooier vond dan het daadwerkelijke doelpunt dat hij in de 74ste minuut maakte. Idrissi fungeerde bij de afgekeurde treffer als eindstation van een vlot lopende aanval, maar het doelpunt werd uiteindelijk afgekeurd door de videoscheidsrechter (VAR), omdat Myron Boadu eerder hands had gemaakt.

Idrissi gaf toe dat hij het afgekeurde doelpunt inderdaad mooier vond dan de uiteindelijk 0-2, die een kwartier voor tijd tot stand kwam middels een lob, na een lange bal Teun Koopmeiners. "Het was een mooie teamgoal, met een goede opbouw. We wisselden goed van kant, goede overlap, de bal werd teruggetrokken en ik schiet de bal goed binnen", somde Idrissi op. "Het is jammer dat het doelpunt niet goedgekeurd werd."

"Je beschrijft de hele eerste seizoenshelft die jullie gehad hebben met AZ. Teamgoal, overlap, samenwerking. Noem het maar op", reageerde Zijlemans op de analyse van Idrissi. De verslaggever probeerde zo duidelijk te maken dat de sportieve prestaties en het veldspel van AZ voor de winterstop beter waren. Idrissi antwoordde Zijelemans vervolgens als door een adder gebeten. "Ik vind het een beetje een ongepaste vraag als je net in de ArenA met 0-2 van Ajax gewonnen hebt."

Zijelemans was overduidelijk verbaasd door de felle reactie van Idrissi en vroeg de AZ'er vervolgens waarom hij zijn vraag 'ongepast' vond. Idrissi legde uit dat AZ een ploeg is 'die in een proces zit'. "Je kunt niet elke week fantastisch zijn. In de eerste seizoenshelft waren we heel constant. In de tweede seizoenshelft was het even wat minder, maar dat hoort erbij. Na vandaag staan we gewoon weer eerste. Dat is een harstikke goed prestatie. De weg hiernaartoe ging niet zonder slag of stoot, maar als je vandaag van de nummer één kunt winnen, dan doe je het harstikke goed met elkaar", aldus Idrissi.

Meer nieuws

Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
2
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
4
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
10
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
16
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties