Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Idrissi meldt zich met toestemming plots op training Feyenoord

Laatste update:

Afgelopen transferperiode werd de buitenspeler nadrukkelijk in verband gebracht met een terugkeer bij Feyenoord, maar op advies van de Raad van Commissarissen ketste de transfer af. Bovendien sprak de club het vertrouwen al uit in de zeventienjarige Leo Sauer. De talentvolle Slowaak maakte sinds eind augustus officieel deel uit van de selectie van de Rotterdamse club. Daarnaast versterkte Feyenoord zich eerder al met Luka Ivanusec en Ondrej Lingr, waardoor trainer Arne Slot op het oog al voldoende aanvallende impulsen tot zijn beschikking had.

Vorige voetbaljaargang speelde hij al op huurbasis in Rotterdam, waarna hij per 30 juni weer terugkeerde bij Sevilla. De Andalusische club maakte op 1 september bekend dat de verbintenis van Idrissi, met wederzijdse goedkeuring, onmiddellijk ontbonden werd. Zijn contract liep nog door tot medio 2025 en Sevilla hoopte tevergeefs nog een nieuwe huurdeal te sluiten met Feyenoord.

Idrissi is een van de spelers met wie Slot een warme relatie onderhoudt. De twee kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij AZ, waar de Marokkaans international uitgroeide tot een smaakmaker in de Eredivisie. Mogelijk vanwege zijn sterke band met de trainer van Feyenoord krijgt Idrissi nu de kans om fit te blijven terwijl hij op zoek gaat naar een nieuwe werkgever. Dinsdag trainde Idrissi bij Feyenoord mee met het Onder 21-elftal van hoofdtrainer Melvin Boel.

Meer nieuws

Parool ontdekt 'mysterie' bij Ajax: Louis van Gaal is géén lid
13
Perez is dodelijk: 'Hij is heel blij met zichzelf, maar zit op de bank'
24
Berghuis had vlak voor rode kaart ruzie met ballenjongen: 'Hoe verzin je dit?'
49
Hoe een Efteling-kok in de voorronde van de Champions League belandde
2
'Het zou fijn zijn als dat bij Jong-ploegen kan, zoals ze het in Engeland doen'
14
Nederland incasseert coëfficiëntenklap van Frankrijk, maar er is ook goed nieuws
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties