Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oussama Tannane: 'Ik heb nog nooit een Marokkaan gezien die zo uitscheldt'

Laatste update:

Tannane kreeg in die bewuste wedstrijd van Martens te horen dat hij minder moest 'pingelen'. "Hij zegt: 'Hey Tannane, luister dan: als jij zo blijft dribbelen, dan fluit ik niet meer voor je.' Ik kijk hem zo aan en zeg: 'Vriend, wat zeg jij allemaal?' En ik kijk Riechedly Bazoer aan, die was ook heel boos. Ik vind dat een scheids voor beide partijen moet zijn, en niet voor één. Misschien heeft hij iets tegen mij, maar ik snapte niet waarom hij dat zei." Vervolgens ontstak Tannane in woede en gebruikte hij dus onder meer het woord 'mafkees' tegen Martens.

Zelf vindt hij zijn scheldtirade wel meevallen. "Ik heb hem niet uitgescholden met 'k' of dat soort dingen", aldus Tannane. "Dus ik snap ook niet waarom mensen het heel groot maken. Of ik spijt heb? Honderd procent niet. Ik heb ook heel veel reacties gehad van: 'Ik heb nog nooit een Marokkaan gezien die in het Nederlands uitscheldt!' Dat is ook wel grappig, maar als jij op het trainingsveld staat en je 'mafkees' of 'clown' zegt, denk ik niet dat dat een groot probleem is, maar ik denk dat hij een beetje in zijn trots is geraakt. Iedereen hoort dat ik hem een clown noem. Een ervaren scheidsrechter had daar nooit rood gegeven."

Tannane heeft een goede band met Thomas Letsch, die sinds de zomer trainer is van Vitesse. "Hij is heel duidelijk", zegt de aanvallende middenvelder. "Ik ben een jongen die heel direct is. Ik vertel jou hoe het is als ik het er niet mee eens ben. Andersom wil ik dat ook, dat hebben we samen besproken. Letsch zegt: Luister, als ik vind dat het slecht gaat, kom ik naar je toe en vertel ik het ook aan je." Tannane is blij dat hij onder de Duitser op zijn favoriete positie mag spelen. "Ik vroeg: 'Ik weet niet waarom u mij links of rechts wil gaan zetten, maar ik denk dat ik van waarde kan zijn op tien.' Hij zei: Ik ga erover nadenken. Uiteindelijk heeft hij mij de kans gegeven en geef ik hem dat terug."

Vind je de rode kaart die Oussama Tannane kreeg tegen ADO Den Haag terecht?

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties