Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oussama Tannane vindt mogelijk een uitweg in de Süper Lig

Laatste update:

Tannane is uitgerangeerd in Arnhem: hij werd eind september uit de selectie gezet, omdat Letsch niet te spreken was over zijn houding. In de ogen van Letsch reageerde Tannane niet goed op zijn rol als wisselspeler. Hij zou niet gefocust zijn geweest en werd buiten de selectie gezet voor wedstrijden tegen Stade Rennes en Feyenoord; uiteindelijk keerde hij nooit meer terug in de spelersgroep. Tannane trainde na zijn verbanning mee bij de Onder 21. Vitesse wil meewerken aan een vertrek, zodat er ook salarisruimte vrijgemaakt kan worden.

De 27-jarige Tannane kwam in 2019 over van Saint-Étienne en speelde sindsdien 61 officiële wedstrijden voor Vitesse. Vorig seizoen behoorde hij nog tot de uitblinkers bij de Arnhemmers, die een succesvol seizoen beleefden en de bekerfinale haalden. Afgelopen zomer wilde hij vertrekken, maar tot een transfer kwam het niet. Nu biedt Göztepe hem die kans wellicht alsnog. De club uit Izmir staat op de negentiende plaats in de Süper Lig en vecht dus tegen degradatie. Het is nog onduidelijke hoe serieus de belangstelling is.

Vorige week kwam Letsch in gesprek met de Gelderlander nog eens terug op de verbanning van Tannane uit de selectie. De trainer noemde de gang van zaken 'onfortuinlijk, maar miste 'de juiste drijfveer' bij de aanvallende middenvelder. "In alles staat de groep centraal. Voetbal is een teamsport. Tannane bevorderde dat proces niet. Hij wilde in de zomer weg, maar de transfer kwam niet. Hij was teleurgesteld. Hij kon vervolgens niet goed omgaan met zijn nieuwe rol, waarbij hij niet altijd speelde. Dat hangt dan als een deken over de groep. En op een gegeven moment is er dan geen uitweg meer."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties