Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Oussama Tannane zorgt voor verbijstering: 'Ik zou zeggen: donder op!'

Laatste update:

De aanvallende middenvelder werd deze zomer door Vitesse opgepikt bij Saint-Étienne, maar kampt op dit moment volgens Kraay junior en De Boer simpelweg met overgewicht. Onacceptabel, zo vinden de analisten. "Hij is een begenadigd talent. Maar hij is inmiddels geen 19 meer, hij is 25. Het kan niet zo zijn dat je gewoon drie, vier, vijf kilo te zwaar bent als voetballer, of je nou alleen traint of waar dan ook. Je moet fit zijn!", zo roept Kraay junior bij FOX Sports.

Collega-analist De Boer is naar eigen zeggen geschrokken van de fysieke gesteldheid van Tannane, zeker gezien het feit dat profvoetballers relatief eenvoudig voedingsdeskundigen kunnen raadplegen. "Het is ook nog eens je beroep en dan ben je gewoon te zwaar. En als je zo goed kunt voetballen…", zegt de oud-middenvelder. "Ik zou zeggen: donder een tijdje op en je komt weer terug als je weer op gewicht bent!", besluit Kraay junior op niet mis te verstane wijze.

Tannane werd zaterdagavond nog geprezen door Marco van Basten, die in het seizoen 2012/13 als trainer van sc Heerenveen samenwerkte met de Marokkaans international. "Het is een speler die een goede techniek had, een mannetje kon passeren, keihard kon schieten, een doelpunt kon maken en ook mensen voor het doel neer kon zetten. Dat heeft hij nog steeds in zich. Als hij het op zijn heupen krijgt, dan heb je wel een probleem met hem. Een interessante speler", zo zei San Marco.

Kun jij je vinden in de woorden van Hans Kraay junior en Ronald de Boer?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties