Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ouwejan loopt uit contract bij Schalke en keert mogelijk terug naar Eredivisie

Laatste update:

De 27-jarige vleugelverdediger is een van de opties om komend seizoen invulling te geven aan de linksbackpositie bij Twente. Ouwejan staat nog tot 30 juni onder contract bij Schalke, dat nog geen akkoord bereikte met de linksachter over een contractverlenging.

Schalke verkeert momenteel in sportief noodweer. Die Köningsblauen bezetten na 27 speelronden de veertiende positie in de 2. Bundesliga. De voorsprong op de degradatiestreep bedraagt met nog zeven speelronden te gaan slechts twee punten.

Ouwejan kan bij de club uit Gelsenkirchen rekenen op een vaste basisplek. Tot dusver kwam hij in het huidige seizoen in 22 2. Bundesliga-wedstrijden in actie, waarin hij 2 keer scoorde en 5 assists verzorgde.

Na eerder gehuurd te zijn van AZ nam Schalke Ouwejan in de zomer van 2022 definitief over van de Alkmaarders. Met de transfer was een bedrag van circa twee miljoen euro gemoeid. In het seizoen 2021/22 werd de linksback kampioen met Schalke in de 2. Bundesliga.

Bij de Tukkers moet Ouwejan de opvolger worden van de naar Feyenoord vertrekkende Smal. Laatstgenoemde bereikte onlangs een akkoord met de Rotterdammers over een zomerse overstap. Smal loopt komende zomer uit zijn contract bij Twente en was inmiddels vrij om te onderhandelen met andere clubs over een vervolgstap in zijn carrière.

Of Ouwejan zelf ook openstaat voor een terugkeer naar de Eredivisie is vooralsnog onduidelijk.

Meer nieuws

Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
10
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
10
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3
Live meepraten in de Premier League: Everton - Liverpool
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties