Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overbodige Derijck rondt terugkeer naar Den Haag af

Laatste update:

De 27-jarige Derijck speelde in het verleden al tweeënhalf jaar voor ADO en was een van de steunpilaren in het team dat Europees voetbal haalde. Het leverde de verdediger een transfer naar PSV op en hoewel hij in zijn eerste twee jaar nog wel redelijk vaak meedeed, kwam hij in Eindhoven niet helemaal uit de verf. Vorig seizoen werd Derijck al verhuurd aan FC Utrecht, waar hij echter ook op de bank belandde.

Henk Fraser maakte desondanks duidelijk dat hij de Belg graag terug wilde halen naar ADO en de oefenmeester heeft zijn zin gekregen. Derijck zal woensdagochtend om 11.30 uur direct meetrainen en kan aankomend weekend in de uitwedstrijd bij SC Cambuur weer meedoen.

"Ik ben enorm verheugd met het feit dat ik terugkeer bij ADO Den Haag", zegt Derijck op de website van zijn management. "Bij deze club ken ik veel mensen en heb ik, tot nu toe, de mooiste periode uit mijn voetballoopbaan meegemaakt. Toen ik een aantal weken geleden hoorde dat trainer Henk Fraser me er graag bij zou hebben, heb ik geen seconde getwijfeld. ADO past bij me en ik pas bij ADO. Ik zie er naar uit om mijn wedstrijden weer te gaan spelen voor het fanatieke ADO-publiek, want ook dat publiek heb ik de afgelopen jaren enorm gemist."

Timoty Derijck is een aanwinst voor ADO Den Haag

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
0
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
12
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
18
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
62
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties