Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overgang Immers verklaard: 'We keken naar spelers in andere categorie'

Laatste update:

De 29-jarige Hagenaar heeft het mede aan de Financial Fair Play-regels te danken dat hij de komende maanden op huurbasis in de Engelse competitie kan voetballen; Cardiff overtrad die regels en mag daarom geen spelers kopen deze transferperiode. Huren is wel toegestaan en zo kwam Immers weer in beeld. "Het is duidelijk dat we naar spelers aan het kijken waren", vertelt Slade aan Wales Online.

"En gezien de beperkingen die ons zijn opgelegd, kijken we nu misschien wel naar spelers uit een andere categorie. Lex zat in die categorie. Cardiff heeft hem al eerder bekeken, we waren best verrast dat hij verhuurd mocht worden. Feyenoord heeft iemand anders gehaald voor zijn positie", weet Slade. "Lex heeft altijd al graag in Engeland willen voetballen en wij hebben hem die kans gegeven."

Denk je dat Lex Immers langer dan een paar maanden bij Cardiff City blijft?

Meer nieuws

Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
2
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
27
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties