Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overlijden Hulshoff komt binnen als 'een mokerslag': 'Een mooie sociale kerel'

Laatste update:

"Hij was een groot voetballer en een mooie sociale kerel met een hart van goud", reageert Endt op het overlijden van de oud-voetballer, die met Ajax grote successen vierde. Hij maakte deel uit van het succesvolle team dat in 1971, 1972 en 1973 onder meer totaal drie keer de Europa Cup I won. "Het nieuws kwam vandaag als een mokerslag, Ik was wel even van slag."

Volgens Endt kwam Hulshoff gedurende zijn loopbaan zo ver door zijn mentaliteit. "Hulshoff liep niet over van talent, maar deed alles wel vol overgave. En dat heeft hem gebracht tot een verdediger van mondiaal niveau", aldus Endt. "Hij was fysiek sterk, maar loste dingen vaak sportief op. Hij miste door domme pech (blessure, red.) het WK van 1974."

Hulsoff werd zes keer landskampioen met Ajax. Hij kwam in totaal tot veertien interlands voor het Nederlands elftal en scoorde daarin zes keer. "Hij leefde zoals iedereen in de jaren zeventig, maar was wars van kapsones. Hij had altijd oog voor iemand anders. Hij probeerde mensen altijd op hun gemak te stellen", besluit Endt.

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
100
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties