Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars aangepakt na 'regelrechte blamage': 'Niet zijn sterkste eigenschap'

Laatste update:

"Het is een regelrechte blamage voor een professionele topsportorganisatie, die ook nog eens beursgenoteerd is", schrijft Driessen. Het kan volgens hem 'geen kwaad' om snel een 'afdeling transferzaken' op te tuigen. "Bij Ajax komt alles qua transfers op het bordje van directeur voetbalzaken Marc Overmars terecht. Hij wil niets liever dan de spin in het web zijn, die alle lijntjes bewaakt. Delegeren is niet zijn sterkste eigenschap, maar de affaire-Haller bewijst dat een 'rechterhand' geen kwaad kan. Zeker ook met het oog op de continuïteit betreffende transferzaken bij Ajax."

Driessen stelt dat Overmars sowieso niet het 'eeuwige leven' bij Ajax heeft en wijst op het feit dat hij eerder al gelinkt werd aan Arsenal en Barcelona, een uitdaging die hij op voorhand niet zou afwijzen. "Zo'n rechterhand of afdeling transferzaken zou zich ook kunnen ontfermen over contract- en transferzaken op De Toekomst", stelt de journalist van De Telegraaf. "De zucht naar geld in plaats van de keus voor een gezonde sportieve ontwikkeling bij Ajax zorgde ervoor dat deze week twee spitsentalenten bekendmaakten Ajax transfervrij te verlaten."

Daarmee doelt Driessen op Brian Brobbey, die zijn aflopende contract niet gaat verlengen, en Julian Rijkhoff, die naar Borussia Dortmund is vertrokken. "Twee dompers, die niet verbleken bij de administratieve misser met Haller. Met zo'n afdeling transferzaken - bij veel topclubs in Europa al opgenomen in de organisatie - waren Brobbey en Rijkhoff misschien niet voor niets de deur uitgelopen en had Ajax veel langer van hun kwaliteiten als spits kunnen profiteren."

"Financieel hoeft niemand medelijden met hem te hebben, maar sportief zou hij bij Ajax - in zijn vertrouwde omgeving - prima stappen kunnen maken op het hoogste niveau. Zelfs met Haller en Lassina Traoré als concurrenten", vervolgt Driessen over Brobbey. Hij noemt het een 'drogreden' dat zijn perspectief door de aanwezigheid van Haller en Traoré vertroebeld is, omdat er bij een eventuele nieuwe club ook concurrentie rondloopt. "Daarbij komt dat hij elders transfervrij binnenkomt, als tiener zonder status, zonder krediet, waardoor hij veel extra's zal moeten leveren."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties