Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars als bepalende factor bij transfer: 'Bij PSV veel zakelijker''

Laatste update:

"Het is een goed voorbeeld van wat ik moet verbeteren, bij Ajax mag zoiets niet gebeuren", doet Schuurs aan zelfreflectie in een interview met de Volkskrant. "Een stapje naar rechts en Boadu kan nooit meer bij de bal." De jonge Ajacied had in aanloop naar het uitduel met AZ nog over dergelijke situaties gesproken met trainer Erik ten Hag. "Ten Hag vertelde me dat hij ooit met een spits speelde die 89 minuten niets had laten zien, tot hij in de laatste minuut scoorde en Man of the Match werd. Nu overkwam het mij als verdediger. Het is een wijze les, ik moet scherp blijven tot de laatste minuut."

Ajax-coach krijgt steun: 'Fijn dat de Telegraaf eindelijk opgehouden is over Ten Hag'

Schuurs had Fortuna Sittard in 2018 ook kunnen verlaten voor PSV, zo bevestigt vader Lambert in hetzelfde interview. "Na het gesprek bij PSV zei Perr: 'Daar wil ik spelen'. Zijn zaakwaarnemer adviseerde hem eerst het gesprek met Ajax af te wachten." Na een rondleiding van directeur voetbalzaken Marc Overmars op Sportpark De Toekomst hakte Schuurs de knoop al snel door wat betreft de keuze voor zijn nieuwe werkgever. "Daarna wist Perr zeker dat hij naar Ajax zou gaan."

"Bij PSV verliep het veel zakelijker", vervolgt Schuurs senior zijn relaas. De jonge centrumverdediger is anderhalf jaar later nog steeds blij met zijn keuze voor Ajax. "Er wordt vaak gezegd dat Ajax een kille club is, ik heb het tegendeel ervaren. We hebben een mooie spelersgroep, maar ik voel de warmte ook bij iedereen rondom het team. Iedereen wil voor Ajax spelen, het zegt iets over de sfeer bij ons." Vader Lambert benadrukt dat zijn zoon destijds niet werd gedreven door financiële motieven. "Hij kon als tiener naar de jeugdopleiding bij Liverpool, maar hij wilde eerst in de Eredivisie spelen. Het gaat altijd om de juiste keuze."

Perr Schuurs is de natuurlijke opvolger van Matthijs de Ligt bij Ajax

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties