Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Als Clarence een talentvolle speler ziet, dan laat hij dat weten'

Laatste update:

Seedorf speelde bij Ajax samen met Marc Overmars, die nu directeur voetbalzaken is in Amsterdam. "Ik heb Clarence gevraagd zijn ogen in Brazilië voor Ajax goed open te houden", zegt Overmars in Voetbal International. "Als Clarence een talentvolle speler ziet die goed genoeg kan zijn voor ons, dan laat hij dat weten. En zo hebben we in diverse landen contacten."

"Topvoetballers kijken met hun ervaring en inzicht vaak net iets anders naar de kwaliteiten van spelers", vervolgt Overmars. "Daar moeten we ons voordeel mee zien te doen." Ajax gaat in januari overigens naar Brazilië, waar het zich zal voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Meer nieuws

Clubicoon Sevilla mag koffers weer uitpakken en krijgt contract voor het leven
1
Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
8
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties