Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars blikt terug: 'Edwin kreeg bijna bonje met Florentino Pérez'

Laatste update:

Overmars zag het nog somber in nadat Ajax in de heenwedstrijd van de achtste finale in eigen huis had verloren van Real Madrid. "Tegen m'n vrouw zei ik dat ze lekker thuis moest blijven. 'Het wordt een moeilijk verhaal in Spanje'. Winnen we met 4-1, met schitterend attractief aanvallend voetbal, precies zoals ons voor ogen staat. Dus dat kreeg ik bij thuiskomst wel te horen", zegt Overmars, die in herinnering roept dat algemeen directeur Edwin van der Sar het bijna aan de stok kreeg met Real Madrid-voorzitter Florentino Pérez. "Edwin kreeg bijna bonje met Florentino Perez, Reals voorzitter, omdat hij wat al te uitbundig reageerde op het ereterras en even een grapje wilde maken. Toen heb ik hem snel een stevige por gegeven. Zo vernederd worden, vinden die mensen niet leuk."

Andy van der Meijde vertelt over Ajax.

De Champions League-campagne heeft Ajax 'goodwill, status en sympathie' opgeleverd. "Weet je, de zaakwaarnemers van 's werelds grootste talenten kloppen aan om ze bij Ajax te mogen stallen", stelt de directeur voetbalzaken van Ajax. Hij zag later ook schoonheid in de nederlaag tegen Tottenham Hotspur, doordat alle Ajacieden op één na op de grond lagen. "Wie die ene was? Lisandro Magallan. Hij stond als enige nog. Te treuren weliswaar, maar hij wist niet hoe diep de pijn zat bij alle Ajacieden. Hij was ook pas vier maanden in Nederland en kende de verhoudingen niet. Hij wist niet hoe uniek onze prestatie was."

Ajax is na de winter niet actief in de Champions League, iets waarvoor Overmars bij de loting voor de groepsfase al 'vreesde'. "Een teken dat wij nog lang niet structureel tot de Europese top behoren. Onderweg een tik krijgen, zorgt ook voor nederigheid. Het laat zien dat we met z'n allen nog veel arbeid moeten verrichten. De focus en arbeid moeten elke dag weer honderd procent zijn", aldus Overmars, die benadrukt dat het 'hele plaatje' klopt en zich afvraagt of Ajax meer buitenspelers had moeten halen. "Het is voor Erik al moeilijk genoeg om deze selectie te managen. Bij Barcelona of Manchester City gaan topspelers zonder morren op de bank zitten, maar bij Ajax niet. Nog niet tenminste."

Meer nieuws

Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
0
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Feyenoord mag hopen op terugkeer van voormalig publiekslieveling'
18
Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
10
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties