Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Daarom wordt het misschien wel een tussenjaar bij Ajax'

Laatste update:

"Ik heb intern ook uitgesproken dat we er misschien een tussenjaar van moeten maken", aldus Overmars tegenover Ajax TV. "In plaats van één of twee stapjes vooruit, hebben we, gedwongen door de omstandigheden, even op de rem moeten trappen. Dat zit 'm in keuzes, ook met aankopen wel of niet. De sponsors trekken ons er nu gelukkig doorheen, want voor ons zijn transfers wel de belangrijkste inkomsten."

Overmars schept bij FOX Sports duidelijkheid over 'type Ajax-speler' Ihattaren

Marc Overmars krijgt de vraag of Mohamed Ihattaren in beeld is geweest bij Ajax en geeft daarop een duidelijk antwoord.Lees artikel

Overmars bedoelt niet met een tussenjaar dat Ajax minder sportieve ambities heeft. De Eredivisionist is al jaren bezig om het financiële gat naar de Europese top te verkleinen, maar moet die ambitie dit seizoen laten varen. "Als ik dan bijvoorbeeld in gesprek ben met Bayern, dan probeer ik ze uit te leggen dat het tv-geld van Ajax maar negen miljoen bedraagt. Wij moeten het juist hebben van het publiek. Al die andere clubs die krijgen honderddertig tot honderdvijftig miljoen aan tv-geld... Als het publiek nog langer wegblijft, dan raakt dat Ajax hard."

De verkoop van Sergiño Dest aan Barcelona was dan ook vooral uit nood geboren. "Erik (ten Hag, red.) had Dest inderdaad liever willen houden, maar het is ook de tijd waarin we leven", stelt Overmars. "We moeten bepaalde doelen halen, ook financieel gezien. Ook om de schade te beperken aankomend jaar. Die schade zal, denk ik, vrij fors zijn. Daar had het ook mee te maken."

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties