Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars flikt het weer en gaat uitgaand clubrecord Antwerp verviervoudigen'

Laatste update:

De linksbenige verdediger speelt pas sinds januari 2022 voor de nummer drie van de Belgische Pro League. Destijds werd Pacho voor bijna drie miljoen euro overgenomen van Independiente uit zijn geboorteland Ecuador. Inmiddels staat de teller op 32 wedstrijden voor Antwerp, waarin de fysiek sterke mandekker goed was voor één assist. Dit seizoen vormt de 21-jarige Pacho een sterk centraal duo met voormalig Ajacied Toby Alderweireld.

Pacho speelde nog geen interlands voor Ecuador, maar was er wel bij op het WK in Qatar. Zo bleef hij onder meer de gehele wedstrijd tegen Oranje (1-1) op de bank zitten. Rangers FC en AS Monaco hadden Pacho ook op de radar staan, maar Eintracht gaat aan het langste eind trekken. Het Nieuwsblad complimenteert Overmars en CEO Sven Jaecques voor hun handelen. "Zij wisten de jackpot te versieren, maar zorgen tegelijk voor sportieve continuïteit op korte termijn", schrijft de krant.

Met de Pacho-deal weten Overmars en Jaecques het uitgaande clubrecord van Antwerp minimaal te verviervoudigen. Momenteel staat het record nog op naam van Manuel Benson, die afgelopen zomer voor vier miljoen euro naar Championship-koploper Burnley vertrok. Trainer Mark van Bommel moet komende zomer wel op zoek naar een vervanger voor Pacho. Afgelopen zomer kocht hij de linksbenige Gastón Ávila weg bij Boca Juniors, maar de Argentijn weet nog niet te overtuigen. Wellicht kan het vertrek van Pacho daar verandering in brengen.

Denk jij dat Marc Overmars ooit nog terugkeert bij Ajax?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
0
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
10
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
128
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties