Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars gaat akkoord met doorverkooppercentage van vijftien procent'

Laatste update:

De Ghanees international, inzetbaar als aanvallende middenvelder, buitenspeler en spits, kost Ajax minimaal negen miljoen euro, een bedrag dat middels bonussen nog verder kan oplopen. FC Nordsjaelland kan nog meer overhouden aan de deal met Ajax vanwege een doorverkooppercentage. Wanneer de Nederlandse topclub Kudus in de toekomst verkoopt, gaat naar verluidt vijftien procent van de totale transfersom naar Nordsjaelland. Kudus heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025 in de Johan Cruijff ArenA.

David Endt spreekt zich uit over Ajax-aankoop Antony

Jan Laursen, technisch directeur van de Deense club, is bijzonder tevreden over de deal met Ajax. "Ik heb beloofd dat ik geen details rond de verkoop van Kudus publiekelijk ga bespreken, maar het goede aan deze transfer is dat het sportief interessant is", laat hij weten in een reactie aan Amtsavis. "Dan komen de financiën vanzelf. Deze opbrengsten kunnen we weer investeren op de plekken waar het nodig is."

Na het vertrek van Hakim Ziyech naar Chelsea, die voor maximaal 44 miljoen euro is verkocht, werd Antony in huis gehaald. Het Braziliaanse toptalent komt voor minimaal 15,75 miljoen euro en maximaal 21,75 miljoen over van São Paulo. Voordat Kudus werd aangetrokken maakte Ajax de terugkeer van Maarten Stekelenburg bekend. De ervaren doelman komt transfervrij over van Everton.

Ajax is met de huidige selectie komend seizoen topfavoriet voor de landstitel

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
0
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties