Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars glundert na komst Promes: 'Iedereen moet zijn plekje verdienen'

Laatste update:

De concurrentie in de voorhoede van Ajax is groot en Promes kan zich dan ook opmaken voor een felle concurrentiestrijd, mits iedereen blijft. Met Dusan Tadic, Hakim Ziyech, David Neres, Václav Cerny, Hassane Bandé en Noa Lang heeft Erik ten Hag voorlopig meer dan genoeg opties op de flanken. Promes kan ook als spits uit de voeten en voor die positie heeft Ten Hag Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg al rondlopen. Mocht de trainer Promes willen inzetten als aanvallende middenvelder, dan zal hij Donny van de Beek uit de basis moeten spelen. "Iedereen moet zijn plekje verdienen. Als je kijkt wie er voorin spelen, dan is er natuurlijk wel wat concurrentie", laat Overmars met een grote glimlach weten bij Ajax TV. "Maar dat is goed."

Overmars rekent erop dat Promes van waarde gaat zijn voor Ajax. "Het is een Nederlandse speler, hij heeft een goede leeftijd, is in de kracht van zijn leven, een Amsterdammer, ook altijd prettig, en natuurlijk een vaste waarde in Oranje. Wij hebben veel vertrouwen in hem, omdat hij een speler met veel beweging, power en dynamiek is, die ook goals kan maken. Ik ben ervan overtuigd dat hij dat ook hier kan", aldus Overmars, die Promes het moeilijk zag hebben bij Sevilla. "Bij Sevilla moest hij toch in een andere rol voetballen. De manier van spelen zal ook wel goed bij hem passen, zoals ook gebleken is bij Dusan Tadic, die 4 goals maakte bij Southampton en ik beloof bij elkaar bijna 35 tot 40 voor Ajax."

Promes zal naar verwachting een aantal van zijn concurrenten in de voorhoede zien vertrekken. Neres, Ziyech en Van de Beek staan naar verluidt in de belangstelling van buitenlandse topclubs. Ajax houdt rekening met het vertrek van een aantal aanvallers en heeft de pijlen volgens De Telegraaf daarom ook nog gericht op Steven Bergwijn. Na Promes, Razvan Marin, Kjell Scherpen, Kik Pierie en Lisandro Martínez zou de aanvaller van PSV de zesde zomeraankoop zijn.

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
0
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties