Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars heeft hoge verwachtingen: 'Hij zit ook heel dicht in buurt van Hakim'

Laatste update:

Een van de spelers die in verband wordt gebracht met een transfer is doelman André Onana. Overmars houdt maandagavond in een interview op FOX Sports echter een slag om de arm wat betreft de doelman uit Kameroen: "Hij voldoet aan onze normen: hij heeft prijzen gewonnen, is beter geworden en hij is klaar voor de volgende stap. Maar ik sluit echt niet uit dat hij nog een jaartje blijft", legt Overmars uit.

Huurlingen Noa Lang, Sven Botman en Lisandro Magallán keren deze zomer terug in Amsterdam en voor laatstgenoemde wordt het een hele uitdaging om nog terug te keren in de selectie van trainer Erik ten Hag: "Dat wordt natuurlijk een moeilijk verhaal bij Ajax, dus we moeten in de komende periode zien dat we daar een oplossing voor kunnen vinden", vervolgt Overmars over de Argentijnse verdediger, die anderhalf jaar geleden voor negen miljoen euro werd aangetrokken.

Maarten Stekelenburg keert terug bij Ajax

Antony is met een prijskaartje dat kan oplopen tot bijna 22 miljoen nog een stuk duurder dan Magallán was en Overmars heeft hoge verwachtingen van de twintigjarige Braziliaan, die zich in de voorbereiding op het nieuwe seizoen aan zal sluiten bij zijn nieuwe werkgever: "Hij is een grote aankoop natuurlijk van voor de corona-situatie. Ik denk dat hij een beetje vergelijkbaar is met David Neres, hij zal ook moeten wennen aan Nederland."

"En ik denk dat we een perfecte situatie voor hem hebben: hij kan vanaf de rechterkant spelen, vanaf de linkerkant, hij kan vanaf '10'. We geven hem de tijd om gewoon een beetje aan Nederland te wennen. Ik ben zelf ook heel benieuwd hoor, het is echt een creatieve speler." Overmars denkt ook dat de nieuwkomer kan helpen om het vertrek van Hakim Ziyech naar Chelsea op te vangen: "Antony zit ook heel dicht in de buurt van Hakim, hoor. Een linkspoot, hij heeft een steekpass. Laten we eens kijken hoe zich dat ontwikkelt."

Denk jij dat Antony meteen van waarde zal zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties