Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Het klinkt misschien gek, maar het had slechter gekund'

Laatste update:

"Uiteindelijk denk ik dat het een team is dat ook een klein beetje in een verandering zit. Ze hebben het nu niet makkelijk in de competitie. Dus misschien, laten we het hopen, treffen wij ze op een goed moment", reageert hij tegenover Veronica Inside. "Het klinkt misschien gek als je zegt dat je Real Madrid loot en dat het slechter had gekund."

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

"Tegen sommige teams had je echter misschien liever niet gespeeld, omdat je altijd het gevoel hebt dat je het daar moeilijk mee hebt. Dus ergens ben ik er wel blij mee", sluit Overmars af. De sportbestuurder krijgt bijval van bondscoach Ronald Koeman, die de loting zowel vanwege het affiche, als vanwege het sportieve vooruitzicht 'prachtig' noemt: "Het beeld wat je nu van Real krijgt, getuigt niet van stabiliteit. Wisselvallige prestaties, wisselingen in het elftal en op de trainersbank."

"Misschien dat het beeld straks in februari/maart iets anders is, maar ik schat Barcelona bijvoorbeeld sterker in dan Real. Tegen Madrid kun je sowieso ook altijd goed voetballen. Die ruimte krijg je. Je kunt denken: 'Ajax had beter FC Porto geloot.' Op papier oogt dat misschien makkelijker, maar in de praktijk is dat lang niet altijd zo als Nederlandse clubs tegen Portugese ploegen spelen", legt hij uit aan het Algemeen Dagblad. Ajax ontvangt Real Madrid op 13 februari eerst thuis, waarna de return in Spanje op 5 maart plaats zal vinden.

Denk jij dat Ajax door gaat stoten naar de kwartfinales van de Champions League?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties