Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Hij is met zijn ervaring belangrijk en dus niet te koop'

Laatste update:

"Nick blijft dit seizoen bij Ajax. Hij is met zijn ervaring belangrijk en dus niet te koop", reageert directeur spelersbeleid Marc Overmars woensdag in De Telegraaf op de vermeende interesse uit de Bundesliga. Het contract van de 27-jarige verdediger loopt over minder dan een jaar af, maar Ajax heeft nog geen aanstalten gemaakt om de samenwerking te verlengen. "Dat komt later", zo stelt Overmars.

Viergever begon zijn loopbaan bij Sparta Rotterdam en via AZ kwam hij in de zomer van 2014 bij Ajax terecht. De linkspoot speelde tot dusverre honderd officiële wedstrijden voor de Amsterdammers waarin hij tot zeven doelpunten en zes assists kwam. Volgens Voetbal International stond Viergever eventueel wel open voor een transfer omdat hij door het uitblijven van een nieuw contractvoorstel 'een gebrek aan vertrouwen' voelt.

Ajax doet er goed aan om Nick Viergever een nieuw contract aan te bieden

Meer nieuws

VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Liveblog huldiging PSV: Platte kar staat al klaar bij het Philips Stadion
2
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
12
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties