Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Hij kwam uit de jungle en had nog nooit in een stadion gevoetbald'

Laatste update:

"Ik vond het bijzonder knap dat Ajax twee Nigerianen (naast Kanu ook Finidi George, red.) haalde, die bijna letterlijk uit de jungle kwamen", zo valt te lezen in een voorpublicatie van het boek, dat op 20 mei op de markt komt. "Kanu had nog nooit in een stadion gevoetbald, kende de spelregels niet eens goed. Het is zó knap dat je die twee haalt en dat zij zo belangrijk zijn geworden voor Ajax."

Hakim Ziyech in tranen bij afscheid van Ajax in Tuschinski

"En daarbij een Fin (Jari Litmanen, red.), die een van de populairste spelers in de geschiedenis de club is geworden. Dat zijn weer die puzzelstukjes die goedvallen", voegt Overmars daaraan toe. De Ajax-directeur betwijfelt of dergelijke 'pareltjes' nog steeds makkelijk te vinden zijn voor de Amsterdamse club. "De tijd is natuurlijk anders. Tonnie Pronk was toen de enige scout die in Nigeria zat. Bij de wedstrijden waar hij daar naar Finidi en Kanu keek, zat verder niemand."

"Als er nu een jeugdtoernooi in Zuid-Amerika is, worden er complete reizen voor scouts georganiseerd door agentschappen. Dan zijn ze met vierhonderd man daar, hotels worden geblokt, bussen worden geregeld", geeft Overmars een duidelijk verschil aan. Desondanks geniet de bestuurder nog steeds met volle teugen van een geslaagde aankoop. "Natuurlijk is dat nu ook mooi. We hebben Frenkie de Jong gekocht als achttienjarige. Dat zijn prachtige verhalen."

Denk jij dat Ajax op termijn weer de Champions League kan winnen?

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
0
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
7
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
8
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
17
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties