Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars is eruit en laat Van Bommel fans verrassen met videoboodschap

Laatste update:

Door zijn goede prestaties met de club heeft Van Bommel nu zijn handtekening gezet onder een verbeterde verbintenis in Antwerpen. "We hebben vorig jaar mooie momenten beleefd. We hebben Den Dubbel gewonnen en zijn ook dit seizoen goed begonnen: met de Super Cup en met kwalificatie voor de Champions League. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie fantastische momenten te beleven, hier op Den Bosuil" laat de Maasbrachter weten in een videoboodschap aan de fans van Antwerp. Na een teleurstellend dienstverband bij VfL Wolfsburg heeft Van Bommel zijn geluk als trainer weer teruggevonden.

Meer: Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag | ‘Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp’

De voormalig speler van Barcelona en Bayern München coachte Antwerp tot op heden in 59 officiële duels. Met Van Bommel aan het roer wist de club uit de Belgische havenstad 38 wedstrijden winnend af te sluiten. 11 duels eindigden in een remise, 10 keer moest Antwerp het onderspit delven. Van Bommel haalde sinds zijn komst meerdere Nederlandse spelers naar de club toe. Zo wist hij onder meer Vincent Jansen, Gyrano Kerk, Jurgen Ekkelenkamp en Calvin Stengs te overtuigen. Laatstgenoemde speelt sinds afgelopen zomer voor Feyenoord, nadat zijn huurcontract in Antwerpen afliep.

Van Bommel begon zijn trainerscarrière als assistent bij Nederland Onder 17. Toen schoonvader Bert van Marwijk als bondscoach van Saudi-Arabië aan de slag ging mocht hij onder zijn vleugel mee naar het Midden-Oosten. Vervolgens streek Van Bommel neer bij PSV, waar hij na een aantal jaar als jeugdtrainer werd overgeheveld tot hoofdtrainer. Met de hoofdmacht van de Eindhovenaren wist hij niet te presteren, waardoor hij in december 2019 zijn congé kreeg. Na zijn ontslag bij Wolfsburg zat Van Bommel maandenlang zonder club, totdat Overmars hem de kans gaf bij Antwerp. Dat vertrouwen heeft de 79-voudig international van Oranje inmiddels dubbel en dwars terugbetaald.

Is dit een terechte beloning voor Mark van Bommel?

Meer nieuws

Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
0
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Boschker stopt als keeperstrainer Twente en wil door in opvallende nieuwe rol
16
Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
6
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties