Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars is topkandidaat voor functie in Engeland'

Laatste update:

The Toffees namen onlangs afscheid van manager Roberto Martinez, assistent Graeme Jones en hoofdscout Kevin Reeves en worden sindsdien geleid door David Unsworth en Joe Royle. Laatstgenoemde is eveneens een optie om de nieuwe technische man te worden op Goodison Park, maar zou dus moeten concurreren met de 43-jarige Overmars.

Everton wil zo snel mogelijk om de tafel met Steven Pienaar, Leon Osman, Tony Hibbert en Darren Gibson, want die spelers beschikken allemaal over een aflopend contract. Dat zou dus een van de eerste taken voor Overmars bij Everton kunnen worden; hij is momenteel directeur spelersbeleid bij Ajax.

Zou Marc Overmars een geschikte directeur voor Everton zijn, denk je?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
17
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties