Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars komt terug op uitspraak en wil Suárez alsnog verleiden'

Laatste update:

Ajax incasseert maximaal 45 miljoen euro voor Donny van de Beek, die op het punt staat om bij Manchester United te tekenen. Daarnaast is Sergiño Dest nog steeds nadrukkelijk in beeld bij Juventus, waardoor een nieuwe miljoenendeal niet onmogelijk lijkt te zijn voor Ajax. De Amsterdamse club wil de transferinkomsten van in ieder geval Van de Beek aanwenden voor de komst van Suárez, zo klinkt het. Volgens Sport is Ajax zelfs bij machte om in de buurt te komen van het salaris van de routinier in het Camp Nou, dat op zeventien miljoen euro per jaar wordt geschat.

Overmars geeft 'duidelijk antwoord' op vraag over terugkeer Suárez bij Ajax

De kans lijkt niet groot dat Luis Suárez terugkeert bij Ajax.Lees artikel

Ajax zou zich geen transfersom voor Suárez kunnen veroorloven, waardoor men wacht op ontbinding van diens tot 2021 lopende contract in Barcelona. Met een transfervrije status is er namelijk veel meer mogelijk. Verschillende Spaanse media meldden vorige week dat de advocaten van de aanvaller uit Uruguay hierover in gesprek zijn met het bestuur van de Catalaanse grootmacht. Overmars zou Suárez hebben gevraagd om te wachten op de aanbieding uit Amsterdam. Er wordt gerept over een tweejarig contract in de Johan Cruijff ArenA.

Na de twee seizoenen bij Ajax zou Suárez dan alsnog voor het avontuur in de Major League Soccer kunnen kiezen, zo voegt Sport toe. De Barcelona-aanvaller wordt nu ook al in verband gebracht met een overstap richting de Amerikaanse competitie, al blijft een definitieve deal voorlopig uit. Volgens Gianluca Di Marzio, transferexpert van Sky Italia, is Suárez tevens een serieuze optie voor Juventus, terwijl ook Paris Saint-Germain en Atlético Madrid de situatie met veel interesse volgen.

Verwacht jij dat Marc Overmars slaagt in zijn missie om Luis Suárez te halen?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
14
Fans PEC houden adem in: duel bewust gestopt met bekers door medisch noodgeval
8
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Zuidam geeft transferplannen van FC Utrecht prijs: 'We willen ver voor hem gaan'
4
Van Hooijdonk mist één naam in EK-selectie: 'Had een sensatie kunnen worden'
5
Schrik slaat om het hart: jonge FC Twente-fan raakt gewond bij uitzwaaien bus
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties