Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars krijgt complimenten: 'Dat is zijn droom en daar is niks mis mee'

Laatste update:

"Ja, hij verdient een pluim. Want hij heeft Tadic en Daley Blind gehaald voor heel veel geld. Daar is de nodige kritiek op geweest, maar zij hebben de ploeg echt gedragen afgelopen seizoen. Blind is agressief geworden als centrumverdediger, dat was te zien tegen Juventus en Real Madrid. André Onana, Nicolás Tagliafico, Neres, Tadic en Ziyech hebben deze zomer allemaal verlengd, dat is heel knap", zo deelt Kraay jr. een compliment uit aan Overmars.

"Al is het met een berg geld op je rug wel makkelijker om jongens een hoger salaris te geven, want er zijn spelers bij die het dubbele zijn gaan verdienen", luidt de kanttekening van de analist. "Hij schaamt zich er ook niet voor om hele hoge salarissen te betalen, want hij wil gewoon een soort Paris Saint-Germain of Bayern München creëren. Een ploeg die elk jaar, of negen van de tien keer, kampioen gaat worden. Dat is zijn droom en daar is niks mis mee."

"Je mag ook wel kritisch kijken, want ze hebben ook zomaar twintig miljoen euro in de plomp gegooid. Bij andere clubs is dat de bullet, maar Overmars mag er weleens naast zitten", wijst Kraay jr. op de minder succesvolle aankopen Luis Manuel Orejuela en Rasmus Kristensen. Hij noemt de Deense vleugelverdediger, die in de afgelopen transferwindow werd verkocht aan Red Bull Salzburg, een 'huis-, tuin- en keuken-speler'. "Omdat de ploeg zo goed presteert, wordt dat hem vergeven."

Ben jij het met Hans Kraay jr. eens?

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties