Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars legt uit: 'Voor de juiste speler hebben we heel veel geld over'

Laatste update:

Na het vertrek van Arek Milik voor minimaal 32 miljoen euro is tot dusver alleen Bertrand Traoré aangetrokken, op huurbasis van Chelsea. "We willen het geld helemaal niet op de bank laten staan, maar we moeten wel de juiste speler aantrekken. Daar hebben we heel veel geld voor over", zo stelt Overmars via de officiële kanalen van Ajax.

"We hebben de afgelopen weken bedragen van meer dan tien miljoen neergelegd bij clubs, maar als dat dan niet lukt… Dan kom je in de situatie dat je spelers moet zoeken die nog jong zijn en die een springplank nodig hebben", zo verklaart Overmars, die hoe dan ook achter de schermen op diverse borden schaakt. "Ik denk dat er nog wel iets gaat gebeuren."

Denk jij dat Ajax deze maand nog veel miljoenen aan één speler gaat uitgeven?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
40
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties