Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars licht contact met ex-spelers Huntelaar en Sneijder toe

Laatste update:

De laatste tien jaar maakten meerdere spelers naam bij Ajax, met Wesley Sneijder, Rafael van der Vaart en Klaas-Jan Huntelaar als bekende voorbeelden vanuit het Nederlands elftal. Veel fans hopen dat zij die drie nog eens terugzien in het rood-witte tenue en de spelers krijgen de vraag ook vaak voorgelegd. Zaken als het financiële deel van het verhaal, de geringe aantrekkingskracht van de Eredivisie en de prettige leefomstandigheden over de grens kunnen een terugkeer naar Ajax echter bemoeilijken.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij de landskampioen, heeft en houdt wel contact met sommige ex-Ajacieden. Dat zei hij vrijdag tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de club. Overmars kreeg de vraag wat Ajax' transferplannen zijn. "We gaan Jasper Cillessen verkopen en Edwin van der Sar trekt zijn kicksen weer aan", antwoordde de directeur met een knipoog. Daarna vervolgde hij zijn verhaal op serieuzere toon.

"Er is regelmatig contact met dat soort spelers, maar Huntelaar scoort nog teveel bij Schalke 04 en van Sneijder hebben we nog niet vernomen dat hij interesse heeft om terug te komen", aldus Overmars. Op de clubwebsite geeft Ajax aan dat er ook gevraagd werd naar de plannen van de club met het vele spaargeld. Dat zou inmiddels de honderd miljoen euro overstijgen. Hans Wijers van de Raad van Commissarissen gaf aan dat Ajax volgend jaar met een 'concreet meerjarenplan' komt. "Daarin vertellen we waar we in gaan investeren. Over dingen waar we nog over nadenken, kunnen we nu nog niets vertellen.."

Wie denk jij dat er terug zal keren bij Ajax?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
31
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
5
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
16
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties