Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars lichtte Ajax-selectie in: 'Ik heb zelf met Hakim en Donny gesproken'

Laatste update:

De spelersgroep van Ajax is momenteel op trainingskamp in Duitsland. "Overmars heeft de spelers in hun hotel ingelicht", aldus Van der Sar maandag op het ingelaste persmoment. "Ik heb zelf met Marcel Keizer, Hennie Spijkerman, Hakim (Ziyech, red.) en Donny (Van de Beek, red.) gesproken."

Middels een verklaring liet Van der Sar maandag weten dat Ajax de volledige aansprakelijkheid zal dragen nu na nieuwe inzichten is gebleken dat er fouten zijn gemaakt tijdens de behandeling van Nouri vlak nadat hij in elkaar zakte tijdens de oefenwedstrijd tegen Werder Bremen vorig jaar. "Het is een schok die door je heen gaat. Maar het is niet te vergelijken met wat de familie Nouri al twaalf maanden doormaakt", aldus de algemeen directeur.

Van der Sar lichtte de familie Nouri maandagmiddag zelf in en daarbij bood hij namens de club zijn diepe verontschuldigingen aan. "Mijn vrouw belde mij vlak voordat ik in de auto stapte. Ik zei: 'Je belt op het juiste moment.' Ik ging er met lood in mijn schoenen naartoe. Het is ongelooflijk hoe de familie Nouri hiermee omgaat. Hoe sterk ze zijn, hoe warm ze zijn en hoe liefdevol ze zijn."

"Er zijn mensen in de organisatie die langer met Abdelhak te maken hebben gehad dan ik", alus Van der Sar. "Ze zijn er altijd mee bezig geweest en altijd bij de familie gekomen. Dat deed ons en de familie goed. Ik denk dat Ajax, de familie Nouri en Abdelhak met elkaar rechtdoor moeten."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
186
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties