Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'

Laatste update:

Laporta zou 'erg teleurgesteld' zijn in de manier waarop Xavi sprak over de financiële situatie van Barça. "De supporters moeten snappen dat onze economische situatie in niets lijkt op die van 25 jaar geleden. Toen zei de trainer: 'Ik wil die speler, die speler en hem ook.' Nu kan dat niet langer", zei de trainer onder meer.

"Wij zitten niet in de situatie waarin bijvoorbeeld Real Madrid of een ander Europees team dat wel zit. Maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet om de prijzen willen spelen. We hebben tijd nodig." Laporta was niet meegereisd naar het uitduel met UD Almería (0-2) van donderdagavond. Xavi werd na de wedstrijd gevraagd naar zijn relatie met de president.

"Ze hebben persoonlijk niets tegen me gezegd. De relatie is niet veranderd. De sportieve vicevoorzitter is mee naar de wedstrijd. Ik heb gezegd wat ik denk. De situatie is niet gemakkelijk en we werken eraan om de situatie te keren. Ik ben erg enthousiast en kijk uit naar het volgende seizoen", liet Xavi optekenen.

"We plannen het seizoen met Deco en ik zie het als een voorrecht om bij de beste club ter wereld te blijven. Ik heb de ambitie om prijzen te winnen. We hebben de mogelijkheid om ons volgend seizoen te versterken. In de voetbalwereld zal er altijd 'lawaai' zijn. Deco en de president zijn de belangrijkste mensen in dit project."

Volgens verschillende Spaanse media wordt het ontslag na het duel met Rayo Vallecano van aanstaande zondag officieel bekendgemaakt. Journalist Jordi Basté vertelde op RAC1 dat de vervanger van Xavi zeer waarschijnlijk Rafa Márquez zal zijn, de huidige trainer van Barça Atlètic.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke XI Borussia Dortmund - Real Madrid: Emotioneel duel Reus en Kroos
23
'Wieffer staat voor vertrek bij Feyenoord; gesprekken met eerste clubs lopen'
32
Moet Kroes werk maken van ex-Ajacied? Publiekslieveling is transfervrij
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driessen raadt Ajax transfer af: 'Wat heeft hij nog in Nederland te zoeken?'
16
Wesley Sneijder noemt één grote afwezige in EK-selectie Nederlands elftal
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties