Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Overmars plant gesprek met zaakwaarnemer van sensatie Khvicha'

Laatste update:

Khvicha, in Russische media vaak alleen aangeduid met zijn voornaam, is een sleutelspeler in het door Leonid Slutsky geleide team van Rubin Kazan. De ex-coach van Vitesse heeft een hechte eenheid weten te smeden en vertrouwt blind op de sprints van Khvicha. De linksbuiten, die zich op alle posities in de voorhoede thuisvoelt, dribbelt gemiddeld bijna vijf keer per wedstrijd met succes langs zijn directe tegenstander en heeft dat met name te danken aan zijn tweebenigheid. Ook Juventus, AC Milan, Internazionale, Atalanta en Borussia Dortmund volgen de jongeling op de voet.

Khvicha scoorde vorige maand in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje (vanaf minuut 3:53).

Geïnteresseerde clubs zullen diep in de buidel moeten tasten, want Rubin wees afgelopen zomer al een bod van 15 miljoen euro af. Dat was afkomstig van Khvicha's oude club Lokomotiv Moskou, terwijl FK Krasnodar naar verluidt ook in de markt was met een bod van 10 miljoen euro. Met een contract tot medio 2024 heeft zijn werkgever geen enkele haast om hem te verkopen, al zal het moeilijk worden om de Georgiër na dit seizoen nog uit handen te houden van de Europese elite. Khvicha was dit seizoen goed voor 4 goals en 8 assists in 21 duels.

De technicus groeide op bij Dinamo Tbilisi en debuteerde daar al op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht. Hij besloot na zijn debuutseizoen echter een stap terug te doen voor een betere kans op speeltijd en kwam bij competitiegenoot FC Rustavi terecht, waar hij slechts zes duels meedeed. Desondanks werd hij in 2018 door The Guardian op een lijst gezet met de zestig meest veelbelovende talenten ter wereld met als commentaar dat Georgië in lange tijd niet zo'n groot talent heeft gezien als hij. "Hij is technisch begaafd, sterk, snel, tweebenig en compleet onvoorspelbaar in zijn acties. Als we hem met iemand moeten vergelijken, komen de namen Julian Draxler en Leroy Sané meteen naar boven."

Door Juventus begeerde dribbelaar maakte 72-jarige man aan het huilen

Voetbalzone schreef vorige maand nog een uitgebreide analyse van Khvicha Kvaratskhelia.Lees artikel

Lokomotiv Moskou stond te trappelen om Khvicha op huurbasis over te nemen en dacht hem na een veelbelovend debuutseizoen in de Russische Premjer-Liga definitief in te kunnen lijven, maar werd tot groot verdriet van trainer Yuri Semin afgetroefd door Rubin Kazan, dat hem transfervrij over wist te nemen van Rustavi. De pijn werd nog erger toen Khvicha in zijn debuutwedstrijd meteen scoorde tegen zijn oude club. Als invaller beroofde hij Lokomotiv van de zege en dat bleek de perfecte opmaat voor zijn verblijf bij Rubin, waar hij de concurrentiestrijd met landgenoot Zuriko Daitashvili al snel won. De aalvlugge linksbuiten imponeert met zijn vele dribbels en wordt daardoor soms zelfs liefkozend 'de Georgische Messi' genoemd.

Lijkt Khvicha Kvaratskhelia je een versterking voor Ajax?

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
13
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
24
De Graafschap laat na enthousiaste reacties leden stemmen over logoverandering
6
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
45
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties