Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars reageert met een emoji op hard en eerlijk bericht van Ronald de Boer

Laatste update:

"Er werken ruim 400 mensen bij Ajax en door dit voorval, wat blijkbaar een ernstig vergrijp is, wordt er maar gezegd dat er een haantjescultuur is", haakte De Boer in op de actualiteit. "Dat is in mijn ogen reinste onzin. Er werken mensen keihard en dan wordt er maar gedacht: jij werkt bij Ajax, dus jij gedraagt je ook naar de slogan 'Wij zijn Ajax, wij zijn de beste'. Als ik bijvoorbeeld naar Erik ten Hag kijk, dan is dat is in mijn ogen een voorbeeld van beschaafdheid. Als ik naar de jeugdtrainers bij Ajax kijk, dan zijn dat allemaal hardwerkende gasten die ambities hebben om hoofdtrainer te worden. Het is totaal niet zo dat ik denk: er lopen gasten rond die allemaal denken dat ze Johan Cruijff zijn en zich daarnaar gedragen."

"Verder heb je alleen maar mensen die opgeleid zijn, bijvoorbeeld om het socialmediaplatform een gezicht te geven, of de zakenrelaties", vervolgde De Boer. "Ik ken alleen maar geweldige mensen, die waarschijnlijk heel hard gestudeerd hebben en geweldig werk verrichten voor Ajax. Natuurlijk kan het er zijn, maar het kan hier aan tafel ook zijn. Ik denk niet dat Overmars dat even op straat wilde gooien. Hij wilde niet dat het bekend werd. Dit soort voorvallen gebeuren dan helaas en vaak reageer je dan te laat pas", opperde de analist, die al contact heeft gehad met Overmars.

"Als je de beslissing neemt dat je opstapt, dan betekent het dat je er een behoorlijk zooitje van hebt gemaakt. Ik heb echt alles met hem meegemaakt, alle successen... Hij is gewoon one of the guys. Aan het begin geloof je het ook gewoon niet. Ik dacht echt: denk je dat je Brad Pitt bent of zo? Dat heb ik hem ook geschreven: 'Marc je hebt er een zooitje van gemaakt. Ik hoop dat je eruit komt, maar het is vreselijk.' Hij stuurde een hartje terug. Ik meen het ook echt, ook voor zijn familie is dit klote. Maar hij moet nu stilzitten en geschoren worden", besloot De Boer.

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
79
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties