Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars slaat terug: 'Mag wel zeggen dat ik Bazoer zelf heb gehaald bij PSV'

Laatste update:

Tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering plaatste de oud-international de cijfers in een ander daglicht. Hij haalt aan dat Ajax in drie jaar tijd zeven volwaardige internationals heeft geleverd, waardoor de club hofleverancier van het Nederlands elftal is. Bij zijn aantreden in Amsterdam bestond slechts 10 procent van de Oranje-selectie uit Ajacieden, nu is dat 29 procent.

Ook het binnenhalen van Riechedly Bazoer bleef niet onbesproken. De jonge middenvelder, één van de absolute toptalenten van de club, werd op jonge leeftijd door Overmars weggeplukt bij rivaal PSV. "Ik mag wel zeggen dat ik Bazoer zelf heb gehaald van PSV. Dat was op het goede moment. Hij ligt nu vast tot 2020", haalde hij fijntjes aan. Dat de Amsterdammers Bazoer al vóór Overmars' komst op het oog hadden, blijft daarbij onbenoemd.

Ook het langer vastleggen van jonge talenten als Vaclav Cerny, Donny van de Beek en Abdelhak Nouri, die onlangs bijtekenden, ervaart de beleidsmaker als een persoonlijke triomf. Het veelgeroemde trio staat nu tot medio 2020 op de loonlijst in Amsterdam.

Marc Overmars is nog steeds de juiste man op de juiste plek

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
6
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties