Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars stellig: 'Er zullen niet meer dan vijf belangrijke spelers vertrekken'

Laatste update:

"Er zullen zeker nog wel belangrijke spelers gaan vertrekken, maar dat zullen er niet meer dan vijf zijn", is de bestuurder stellig bij Inside Ajax. Naast uitgaande transfers zal Ajax naar alle waarschijnlijkheid ook weer een aantal aankopen doen om de vrijgekomen plaatsen op te vullen: "De kunst is, en daar zijn we met de scouting druk mee bezig, dat we het weer goed opvangen."

Meer: Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: ‘Totaal de oude niet meer’

Voor Overmars wordt het hoe dan ook een flinke klus om volgend seizoen weer een net zo sterk elftal op de been te brengen als waar trainer Erik ten Hag nu over kan beschikken: "Sommige spelers zijn onvervangbaar. Die worden eens in de twintig jaar geboren. Ik wil geen namen noemen, maar dat is een feit", is hij stellig.

"Ik zie een uitdaging om goede vervangers te halen. Het wordt niet makkelijk, maar ik ben er niet bang voor", sluit hij af. Overmars werd zelf overigens ook in verband gebracht met een vertrek bij Ajax, aangezien zijn oude club Arsenal hem graag binnen zou willen hengelen als technisch directeur. Vanwege de contractverlenging die de voormalige aanvaller eerder deze week tekende kunnen die geruchten echter de prullenbak in.

Denk jij dat er aankomende zomer vijf of meer basisspelers gaan vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
11
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties