Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars tevreden: 'Vorige zomer was er al veel om Van de Beek te doen'

Laatste update:

"Dit is een mooie transfer voor Donny, die hij ook verdient. En het is een compliment voor de jeugdopleiding van Ajax, waar hij vanaf zijn elfde al speelde. Vorige zomer was er al veel om hem te doen, maar konden we hem gelukkig nog een jaar voor Ajax behouden. De maanden daarna was hij zowel in nationale als in Europese wedstrijden ook weer heel waardevol voor ons. Inmiddels behoort hij bijna vijf jaar tot de A-selectie. Hij is klaar voor deze stap en we zullen hem missen", reageert Overmars via de clubkanalen van de Amsterdammers.

Van de Beek zelf, die de komende week door zal brengen bij het Nederlands elftal, blikt op de website van Manchester United alvast vooruit op zijn nieuwe avontuur: "Ik kan niet beginnen uit te leggen wat voor ongelooflijke kans het is om bij een club met zo'n geweldige historie terecht te komen. Ik wil iedereen bij Ajax bedanken. Ik ben daar opgegroeid en zal altijd een speciale band met de club koesteren. Ik ben er nu klaar voor om die volgende stap in mijn carrière te zetten en op het hoogste niveau te presteren. De lat ligt nergens hoger dan bij Manchester United."

KIPPENVEL bij deze prachtige video waarmee Ajax afscheid neemt van Donny van de Beek! ????

Geplaatst door voetbalzone op Woensdag 2 september 2020

"Iedereen heeft mij verteld hoe geweldig de sfeer op Old Trafford is en ik kijk ernaar uit om dat de ervaren, zodra het veilig is voor de fans om terug te keren. Dit team heeft enkele van de beste middenvelders van de wereld en ik weet dat ik van hen kan leren en ook mijn eigen kwaliteiten toe kan voegen aan de groep." Van de Beek geeft aan al de nodige gesprekken te hebben gevoerd met manager Ole Gunnar Solskjaer, die alle vertrouwen heeft in de nieuwkomer: "Donny heeft de technische kwaliteiten die nodig zijn om in dit team te presteren en hij heeft de persoonlijkheid om bij Manchester United te slagen."

"Zijn gave om de ruimte te zien, zijn bewegingen te timen en het spel te lezen vullen de kwaliteiten die we al op het middenveld hebben goed aan en zijn komst vormt echt een versterking voor het talent dat we op die positie al hebben. Donny heeft de afgelopen paar jaar uitstekend gepresteerd in de Eredivisie en in Europa en we kijken er allemaal naar uit om met hem samen te werken." Manchester United speelt op zaterdag 19 september zijn eerste wedstrijd van het Premier League-seizoen tegen Crystal Palace, maar het is nog niet duidelijk of Van de Beek dan al van de partij zal zijn. De middenvelder moet na zijn aankomst in Engeland mogelijk eerst twee weken in quarantaine, waardoor hij de voorbereiding op dat eerste duel niet mee zou kunnen maken.

Denk jij dat Donny van de Beek gaat slagen bij Manchester United?

Meer nieuws

Marco Bizot laat EK schieten door 'zwaarwegende familieomstandigheden'
1
ADO Den Haag overleeft knotsgekke tweede helft en meldt zich bij laatste vier
8
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
9
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties