Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Overmars: 'Voorbeelden zijn er genoeg, van Daley Blind tot Zlatan Ibrahimovic'

Laatste update:

"Het is moeilijk voor een trainer om halverwege ergens in te stappen", vertelt de directeur spelersbeleid via de officiële kanalen van de Amsterdamse club. "We wisten ook dat hij de tijd nodig had om het elftal naar zijn hand te zetten. Dat kost gewoon een periode van een aantal maanden. We hebben het even zwaar gehad, maar dat is altijd goed."

"Soms moet je van heel ver komen om te laten zien wie je bent. Voorbeelden zijn er genoeg, van Daley Blind tot Zlatan Ibrahimovic." Er ontstonden al snel vooroordelen over Ten Hag, maar daar kon Overmars weinig mee. "Ik loop al lang genoeg mee", benadrukt de oud-aanvaller. "Met die vooroordelen kan ik niks. Je moet kijken naar wat ze kunnen. Het is hetzelfde met spelers; je moet niet altijd kijken naar wat ze niet kunnen. Waar ze goed in zijn, dát moet doorontwikkeld worden."

"Erik heeft veel kwaliteiten en hopelijk kunnen we de lijn doortrekken." Een jaar na zijn aanstelling weet men ook intern als geen ander hoe Ten Hag is. "Erik is iemand die zich overal mee bemoeit en dat ook kan. Dat is een kwaliteit van hem en daar moet je samen muziek van maken", besluit Overmars.

Ajax is dit seizoen nog op drie fronten actief. De ploeg van Ten Hag heeft een achterstand van twee punten op koploper en regerend landskampioen PSV, staat in de achtste finales van de Champions League tegenover titelverdediger Real Madrid en neemt het in de kwartfinales van de KNVB Beker op tegen sc Heerenveen.

Meer nieuws

Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
0
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
11
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
11
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties